Noticias destacadas 2

Publicado el 01 octubre 2018 | por Arturo García

Asamblea Parroquial y bienvenida a D. Jordi

La parroquia ha celebrado la Asamblea de inicio de curso este domingo, en la eucaristía de 11’30.

Con el lema «Aprender de Cristo para un nuevo estilo de vida»,  el consejo de pastoral nos propone los siguientes objetivos para este curso

 

  1. Aplicar en nuestra parroquia las propuestas del Plan pastoral Diocesano sobre todo en pastoral familiar y matrimonial:
  • Acogida a las Familias que acuden a la parroquia por cualquier necesidad e implicación en sus inquietudes y necesidades.
  • Seguir con el “Grupo ALPHA” de iniciación en la vida y la fe.
  • Despertar en los feligreses mayor conciencia misionera en la espiritualidad y apostolado.

 

2. Profundizar como Tema de Formación anual las 4 Catequesis (8 sesiones) sobre la Exhortación del Papa Francisco “Alegraos y Regocijaos”. (Gaudete et Exultate). Año 2º . Y seguir aplicando en la Parroquia  las orientaciones del PLAN PASTORAL DIOCESANO.

 

En la celebración de la eucaristía, la comunidad dio la bienvenida a D. Jordi Cerdà, nuevo vicario de la parroquia. Jordi, que estuvo acompañado de su familia y amigos se mostró muy emocionado y ha compartido en redes sociales estas palabras tan cariñosas de agradecimiento por la acogida recibida:

«Tots els seminaristes mentre estem en el seminari, jo crec que somniem en la nostra comunitat ideal, com voldriem que fora la comunitat a la que servirem, en definitiva tenim els nostres projectes. Jo també vaig tindre els meus somnis, vaig fer els meus calculs, peró de veritat que en poc menys d’un més que porte entre vosaltres en Torrent, heu pogut superar tots aquells somnis i projectes que jo m’havia fet. Tal volta el Senyor ja anava preparant-me. Però es que Déu es així, Déu seguix sorprenent i segueix acompanyant-nos, per aixó jo li done gràcies, li done gràcies a Déu per la vostra FE, per la vostra Entrega i el vostre compromis. També li demane que haja acollit a tots els que ens han precedit en este peregrinatge de la vida, que tinga junt a Ell a tots aquells que han trasmés i mantes la fe en esta Parroquia de l’Asumpció.
He de dir-vos que com deia Sant Agustí, he vingut a ser cristià amb vosaltres i sacerdot per a vosaltres, per als xiquets, per als joves de juniors, juvenils i els que vindran, els matrimonis, majors, malalts i els pobres, els que més necesiten a Déu. A mi m’asusta tot el que ve per davant, però vosaltres també teniu a les vostres mans la responsabilitat d’ajudar a un pobre xic a ser el Retor que necessiteu. Vos demane que m’ajudeu amb consells i també amb l’oració a ser alló que Déu demana de mí. Vull servir-vos en tot, moltes gràcies per l’acollida i que tinguem tots molt bon curs pastoral.»

 

¡Benvingut, Jordi!

5 4 2 3 1

 

CompartirShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneLos comentarios están cerrados

Subir arriba ↑