Cofradías

Publicado el 09 diciembre 2021 | por Jordi Cerdà

Festa de la Purisima 2021

Després d’anys d’incertesa, ens hem tornat a reunir i a eixir als carrers per a celebrar la festivitat de la Immaculada Concepció.

Amb molta il·lusió i molts nervis, vàrem començar el dia a l’Església de La nostra Senyora de l’Asunción on es va celebrar la solemne Missa en honor a la Puríssima. Les clavariesses vam poder estar acompanyades dels nostres barreros, amics i familiars.

En finalitzar la missa vam recórrer els carrers de Torrent, visitant el col·legi de María Auxiliadora i la Puríssima. En ells, cantarem els gojos a la Verge en les capelles, fent de la visita una experiència molt emotiva.

Els actes del dia seguien a la vesprada, on els veïns de Torrent van decorar els seus balcons per a la processó, que va donar principi en finalitzar la missa de 18.00 hores. La Mare de Déu acompanyada de les clavariesses i els torrentins van recórrer els carrers de Torrent pel recorregut habitual.

Més tard va tindre lloc l’obertura del Betlem a la casa de la cultura i després l’encesa de llums en el Ficus.
Un día molt emotiu per a recordar per les clavariesses y els seus acompanyants.

Les clavariesses.

CompartirShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Tags: , , ,Los comentarios están cerrados

Subir arriba ↑

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta nuestra    política de cookies.
Privacidad